Trädvård

Din trädgård - Ditt visitkort


       Trädvård


Vi är ett företag med utbildade arborister (trädmästare)/trädfällare.

Naturligtvis är vi helförsäkrade och godkända av arbetarskyddsstyrelsen för friklättring och arbete med motorsåg i träd.

 

Beskärning

Känner du dig osäker på att utföra beskärningen själv tveka inte att kontakta välutbildade fackmän: professionella trädvårdare - arborister


Ta vara på träden i tid!

Ett fullvuxet träd representerar ett värde av mellan 30.000 och 300 000 kr. De flesta markägare och kommuner har ett stort värde att förvalta.


Vi arbetar på ett nytt sätt som är skonsamt för träden och miljön. Vi använder inga maskiner som orsakar skador på träden, marken eller på miljön.


Med riktig genomförd beskärning förstärker vi växtens rotsystem, formar växtens utseende, ger bättre motstånd mot sjukdomar och hjälper till rikligare blomning/avkastning.


De flesta träd så som lövfällande prydnadsträd och fruktträd (äpple, päron) och buskar beskärs under växternas viloperiod, vinter och vårvinter. Vårblommande, lövfällande buskar beskärs omedelbart efter blomningen.


Beskärning anpassas efter varje träds individuella förutsättningar och behov.

Vi kan beskära alla träd oavsett var de växer och oberoende av storlek.


         Rotavdrag gäller: dränering, vatten, avlopp och altaner vid hus samt snöskottning av tak.


         Rutavdrag gäller: gräsklippning och skötsel av trädgård.Professionella helhetslösningar inom mark-och trädgård!Copyright © All Rights Reserved